Varaa mökki tästä

Villa Aalto

65 m2 Villa Aalto on lämminhenkinen 90-lukulainen, ja on tuon ajan mukaisesti paneloitu. Lisäksi on 20 m2 saunaosasto, jonne on käynti terassin kautta sekä 30 m2 katettu terassi järvelle päin. Pihapiiristä löytyy grillikatos, jossa grilliherkut paistuvat  kätevästi rengaspolttimen lämmittämällä muurikkapannulla tai hiiligrillillä. Pihakeinussa voit nauttia Toisveden aaltoja ihaillen.

Huvilassa on makuuhuone, jossa 160cm parivuode ja 120cm parvisänky. Olohuoneen makuusyvennyksestä löytyy kaksi 80cm vuodetta.  Sadepäiviä varten olohuoneesta löytyy SmartTV sekä DVD/bluray. Huvila on sähköistetty ja kuuluu vesijohtoverkkoon. Keittiö on hyvin varusteltu ja ruokaa voi laittaa sähköhella/-uunin lisäksi Tulikivi-puuhellalla. Tupa lämpiää sähköllä, ilmalämpöpumpulla  sekä varaavalla Tulikivi-takalla.

Huvilalla on normaali vesiWC.  Sauna lämpiää puukiukaalla, jota lämmitetään pukutilan puolelta. Saunatiloihin kuljetaan laajan ulkoterassin kautta, jonka reunalta pääsee pulahtamaan ulkoporekylpyyn. Pukutiloissa lattialämmitys. Porealtaan lämpötila on säädettävissä aina 40 asteeseen saakka.

Piha on rinnettä koko matkalta rantaa kohden, ja rantaan pääsee puisia askelmia pitkin. Toisveteen uskaltaa rannasta pulahtaa niin nuori kuin vanhakin vesipeto. Lähellä luoto, ja sen rantakallioilla voi ottaa aurinkoa tai vaikkapa narrata pikkukaloja.

Aalto soveltuu parhaiten 2-5 hengen lomailuun. Lemmikit sallittuja, mutta oma makuupeitto tai vastaava mukaan.

Poreallas

Villa Aallon poreallas on  Sunbelt Hurricanessa on yksi makuupaikka ja neljä istumapaikkaa.  Tunnelmaa luovat led-valot, joiden värin voit itse valita. Kaikki suuttimet ovat ns. pyöriviä suuttimia, jotka takaavat miellyttävän hieronnan. Makuupaikan hieronta aaltoilee jaloista hartioihin. Uimahalleista tuttuja pistäviä vesisuihkuja et tästä altaasta löydä!

Allas on aina ennen tuloasi huollettu ja vesi valmiiksi lämmintä,  valmiina ihanaan rentoutumiseen.  Altaassa käytetään vedenhoitoaineita, joten sama vesi on kylpykelpoista koko lomasi ajan. Ohjeet saata varauksen yhteydessä, mutta tässä muutama vinkki. Seuraavia ohjeita noudattamalla voit itse vaikuttaa kylpynautintoon:

  • Peseydy aina huolellisesti ennen altaaseen menoa
  • Altaaseen ei saa lisätä vaahtoja eikä muita pesu- tai kylpyaineita
  • Altaaseen ei saa kaataa juomia eikä muutakaan sinne kuulumatonta, tupakan tuhka likaa veden
  • Altaassa saa käyttää ainoastaan ihonmyötäisiä uima-asuja, ei uima- tai muita shortseja.

Veden lämpötila on säädettävissä 26-40 asteiseksi oman mieltymyksesi mukaan.

Lue lisää tästä ja muista altaista www.poreisiin.fi