Esittely

Vuokramökit Pirkanmaalla,  Virroilla !

Tervetuloa laajan, upean Toisvesi- järven rantamaisemiin !

Lomatilalla neljä vuokramökkiä; Villa Aalto,  Villa Kaisla,  PikkuVilla Mutteri  ja Villa Helmi sijaitsevat samalla alueella, mutta mukavasti toisistaan erillään.  Kolme ensimmäistä aivan järvenrannalla ja Villa Helmi 150m päässä rannalta, siksi Helmessä onkin aina lämmin oma uima-allas ulkosalla. Mökiltä ei ole näköyhteyttä toisen mökin pihamaalle. Tutustu mökkeihin, ja löydä oma suosikkisi.

Miksi meille ?

  • Kaikki tiet vievät Rentoutumaan.  Vuokramökit Kantatie 66 varrella, vain 600m hiekkatietä.  120 km Tampereelta, 90 km Seinäjoelta ja 125 km Jyväskylästä.
  • Asumme ja työskentelemme itse mökkialueella päivittäin, joten apu on paikan päällä tarvittaessa. Talvella tiet hoidetaan aina säätilan mukaan.
  • Lähes 20 vuotta vuokramökki -yrittäjänä on opettanut käytännöt ja voit viettää rauhallista lomaa tilallamme.
  • Huollamme ja siivoamme itse mökit ja alueet
  • Porealtaista puhutaan kaikenlaista, mutta meille altaiden hygienia on prioriteetti Nro 1.  Altaat on aina huollettu, puhtaalla vedellä täytetty ja priimakunnossa saapuessanne.
  • 18. korinen frisbeegolfrata tilan mailla, veloituksetta mökin vuokranneille. Myös paljon muuta.

Vuosikymmenten saatossa on tilalla on harjoitettu monenlaista maataloutta. 2000- luvun alun maatalouden murroksessa tila luopui maataloudesta. Halu panostaa kotimaan matkailuun, ihmisten rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettoon on ottanut yhä enemmän jalansijaa. Ja tällä hetkellä matkailu on pääelinkeinomme. Keväällä 2024 takana on 19. vuotta vuokramökki -yrittäjänä.

rentoutumaan.fi | Facebook

Vesaniemen lomatila (@rentoutumaan) • Instagram-kuvat ja -videot

 

Frisbeegolfrata ja golfkenttä

Vuosien rakentamisen ja uudistamisen myötä, 2022 kentät saivat lopullisen muotonsa. 18. väyläinen AA1 -luokiteltu frisbeegolfkenttä ja taitoa vaativa golfkenttä nyt mökin vuokranneille veloituksetta käytössä. Muille maksullinen.

Vesaniemi FBG – frisbeegolfhelmi Pirkanmaalla – Frisbeegolfradat.fi

Frisbeegolf ja Golf Vesaniemi | Faceboo

Vesaniemi FBG frisbeegolfrata (@vesaniemi_fbg_frisbeegolfrata) • Instagram-kuvat ja -videot

Huoneistot Virtain keskustassa:

Olitpa ohikulkumatkalla, lyhyellä työ- tai vapaa-ajan visiitillä Virroilla tai suunnitelmissa lomailla pidempään, voit valita majoitusvaihtoehdoksi kodinomaisen huoneiston. Villa Keituri on vuonna 1955 valmistunut  Pappila. Kokonaisuudessaan kolmikerroksisessa Villa Keiturissa on kolme asuinhuoneisto.

Alimman kerroksen Ruustinnan tupa, 2-4 hengen majoitukseen oh, keittiö, mh ja wc+suihku

Toinen ja kolmas huoneisto, 9 hengen majoitukseen sopiva Pappilan puoli, sijaitsee rakennuksen toisessa.

Huoneistoihin ei lemmikit ole sallittuja.

Majoitushinta sisältää saunan  käytön.

Villa Keituri sijaitsee 1 kilometrin päässä keskustasta, rauhallisella alueella, jonne yöajan mopo- ja autoralli ei kuulu. 400m päässä Villa Keiturista sijaitsevat  mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.