Varaa mökki tästä

Villa Helmi

Villa Helmi, vaihtoehto kylpylöiden tungokseen. Tilava Villa Helmi sopii temmellyskentäksi suuremmallekin perheelle tai ystäväperheiden yhteiseen lomaan. Majoitustilat  perheiden lomiin 15-16 hengelle. Ja lemmikit ovat myös tervetulleita Villa Helmeen.

Ystäväporukoiden tulee olla 20v. täyttäneitä.  Yöpyjiä Villa Helmeen sallitaan max. 14 henkeä.

Villa Helmen uima-altaan veden lämpötila on säästä  riippumatta noin 28-31 asteista, ympäri vuoden. Veteen sopii pulahtaa hyvillä mielin kaikessa säässä, sillä sadepäivien ja talvipakkasten suojaksi altaan päällä on kiskoilla liikkuva kupu. Vastavirtalaitteen avulla voit kuntouida tai vesijuosta seitsemän metriä pitkässä altaassa tehokkaasti. Altaan syvyys 140 cm.

Hemmottelua kaipaaville uima-altaan vierestä löytyy poreallas, jonka noin 37-40 asteisessa vedestä mahtuu nautiskelemaan kerralla kahdeksan henkeä. Sekä uima-allas että porekylpy ovat ulkona, ja käytettävissä ympäri vuoden.

Villa Helmen terassilta on  järvinäköala Toisvedelle. Rantaan huvilalta on etäisyyttä n. 150m, joten saunasta ei uimaan pääse pulahtamaan. Villa Helmen lomalaisille on varattuna kuitenkin oma matala, hiekkapohjainen ranta, soutuvene sekä nuotiopaikka.

Villa Helmi on perusvarusteltu, vuonna 2002 valmistunut hirsirakennus. Villa Helmi on ollut vuokrakohteena 06/2013 lähtien. Käytön jälkiä tulee jokaisen ryhmän lähdettyä ja huoltoa suoritetaan tarpeen mukaan.

Maltillisin mielikuvin lomalle, liikkumaan useiden lomatilan aktiviteettien pariin ja illan päätteeksi rentoutumaan.

Poreallas

Villa Helmen poreallas on Leisure X10. Altaassa yksi makuupaikka ja 7 istumapaikkaa. Altaassa on kaksihierontapumppua, eli osa kylpijöistä voi nauttia lämpimästä vedestä ilman hierontaa vaikka toiset haluaisivat tehokkaat hieronnat kropalle.  Poreallas on aina huollettu ennen lomanne alkua.  Vuokrauksen yhteydessä saat ohjeet, kuinka vesi pysyy kylpyraikkaana koko loman ajan.  Tämä allas on muita altaitamme herkempi suodattimien likaantumiselle. Ohjeet kannattaa ottaa todesta, niin koko loma sujuu mukavasti poreiden parissa.