Varaa mökki tästä

Villa Helmi

Villa Helmi, ei kliinistä valkoista, eikä luksusta. Vaan lämminhenkistä hirsimökki-tunnelmaa. Tilava Villa Helmi sopii suurperheelle, sukupolvien lomakohteeksi tai ystäväperheiden yhteiseen lomaan. Majoitustilat  perheiden lomiin 15-16 hengelle. Ja lemmikit ovat myös tervetulleita Villa Helmeen.

Kaveriporukoiden tulee olla 20v. täyttäneitä.  Ja yöpyjiä silloin max. 14 henkeä.

Terassilla Uima-allas – tämän kohteen helmi. Veden lämpötila on säästä  riippumatta noin 27-30 asteista, ympäri vuoden. Veteen sopii pulahtaa hyvillä mielin kaikessa säässä, sillä sadepäivien ja talvipakkasten suojaksi altaan päällä on kiskoilla liikkuva kupu. Vastavirtalaitteen avulla voit kuntouida tai vesijuosta seitsemän metriä pitkässä altaassa tehokkaasti. Altaan syvyys 140 cm.

Terassilla myös poreallas. Vuosimallia -13 ja rehellisesti kerrottuna, ei enää niin priima, mutta hoitaa tehtävänsä.  Saapuessa peruslämpö asetettu 38,5C°, mutta säädettävissä jopa 40C°.  Altaaseen mahtuu  kerralla 7-8 henkeä, kaksi paikkaa ilman hierontoja(ei saatavana uutta piirilevyä kolmannen pumpun pyörittämiseen). Mutta aina porukassa saattaa olla henkilöitä, jotka eivät hieronnasta välitä, vaan haluavat vain istuskella lämpimässä vedessä. Ja paikkojahan voi aina vaihtaa.

Rantaan huvilalta on etäisyyttä n. 150m, joten saunasta ei järveen pääse pulahtamaan. Villa Helmen lomalaisille on varattuna kuitenkin oma ranta, matala hiekkapohjainen ranta ja soutuvene.

Kun valitset Villa Helmeä lomakohteeksi, tulee ottaa huomioon, että kesäkuussa 2023 tulee kymmenen vuotta täyteen Helmen vuokrausta. Tuona aikana Helmi on majoittanut liki 5000 ihmistä. Kulumisen jälkiä on. Mutta siivous pidetään korkealla tasolla.

Maltillisin mielikuvin lomalle. Liikkumaan useiden lomatilan aktiviteettien pariin ja illan päätteeksi rentoutumaan.

 

Poreallas

Villa Helmen porealtaassa on yksi makuupaikka ja 5+1 istumapaikkaa. Altaassa on kaksihierontapumppua, eli osa kylpijöistä voi nauttia lämpimästä vedestä ilman hierontaa vaikka toiset haluaisivat tehokkaat hieronnat kropalle.  Poreallas on aina huollettu ennen lomanne alkua.  Vuokrauksen yhteydessä saat ohjeet, kuinka vesi pysyy kylpyraikkaana koko loman ajan.  Tämä allas on muita altaitamme herkempi suodattimien likaantumiselle. Ohjeet kannattaa ottaa todesta, niin koko loma sujuu mukavasti poreiden parissa.