Varaa mökki tästä

Villa Helmi

Suosittelen lämpimästi Villa Helmeä perheille, vaihtoehdoksi kylpylöiden tungokseen. Tilava Villa Helmi sopii temmellyskentäksi suuremmallekin perheelle tai ystäväperheiden yhteiseen lomaan. Majoitustilat  perheiden lomiin 15-16 hengelle. Ja lemmikit ovat myös tervetulleita Villa Helmeen.

Villa Helmen uima-altaan veden lämpötila on säästä  riippumatta noin 27-30 asteista, ympäri vuoden. Veteen sopii pulahtaa hyvillä mielin kaikessa säässä, sillä sadepäivien ja talvipakkasten suojaksi altaan päällä on kiskoilla liikkuva kupu. Vastavirtalaitteen avulla voit kuntouida tai vesijuosta seitsemän metriä pitkässä altaassa tehokkaasti.

Hemmottelua kaipaaville uima-altaan vierestä löytyy poreallas, jonka noin 38-asteisesta vedestä mahtuu nautiskelemaan kerralla kahdeksan henkeä. Sekä uima-allas että porekylpy ovat ulkona, ja käytettävissä ympäri vuoden.

Villa Helmen terassilta on  järvinäköala Toisvedelle. Rantaan huvilalta on etäisyyttä n. 150m, joten saunasta ei uimaan pääse pulahtamaan. Villa Helmen lomalaisille on varattuna kuitenkin oma matala, hiekkapohjainen ranta, soutuvene sekä nuotiopaikka.

Ystäväporukoiden tulee olla 20v. täyttäneitä.  Yöpyjiä Villa Helmeen sallitaan max. 14 henkeä.

Sisustukseltaan Villa Helmi on perusvarusteltu  2002 vuosimallia oleva itse kuusesta sorvattu, kasattu ja rakennettu hirsirakennus. Maltillisin mielikuvin lomalle, liikkeelle ja illan päätteeksi rentoutumaan.

Poreallas

Poreallas on aina huollettu ennen lomanne alkua.  Vuokrauksen yhteydessä saat ohjeet, kuinka vesi pysyy kylpyraikkaana koko loman ajan.