Varaa mökki tästä

Villa Helmi

Villa Helmi, ei kliinistä valkoista, eikä sisustuksellista luksusta. Vaan lämminhenkistä hirsimökki-tunnelmaa.

Tilava vuokramökki Villa Helmi sopii suurperheelle, sukupolvien tai ystäväperheiden yhteiseen lomaan. Sekä ympäri Suomea tulevin ystävysten kokoontumiseen. Sijaitsemmehan ”keskellä” Suomea. 120km Tampereelle , 125 km Jyväskylään, 90 km Seinäjoelle.

Majoitustilat perheiden lomiin 15-16 hengelle. Ja lemmikit tervetulleita Villa Helmeen.

Kaveriporukalla max 14 henkilöä ja kaikki 25 v. täyttäneitä.

Tämän kohteen Luksus ja Helmi – on ulkouima-allas. Veden lämpötila on säästä  riippumatta noin 27-30 asteista, ympäri vuoden. Veteen sopii pulahtaa hyvillä mielin kaikessa säässä, sillä sadepäivien ja talvipakkasten suojaksi altaan päällä on kiskoilla liikkuva kupu. Vastavirtalaitteen avulla voit kuntouida tai vesijuosta seitsemän metriä pitkässä altaassa tehokkaasti. Altaan syvyys 140 cm.

Terassilla myös ulkoporeallas. Vuosimallia -13, ei enää niin priima, mutta hoitaa tehtävänsä, rentouttavan hieronnan.  Saapuessa peruslämpö asetettu 38,5C°, mutta säädettävissä jopa 40C°.  Altaaseen mahtuu  kerralla 7-8 henkeä, kaksi paikkaa ilman hierontoja(ei saatavana uutta piirilevyä kolmannen pumpun pyörittämiseen). Mutta usein porukassa on mukana henkilöitä, jotka eivät hieronnasta välitä, vaan haluavat vain nautiskella lämpimästä vedestä. Ja paikkojahan voi aina vaihtaa.

Rantaan huvilalta on etäisyyttä n. 150m, joten saunasta ei järveen pääse pulahtamaan. Villa Helmen lomalaisille on varattuna kuitenkin oma uimaranta, matala hiekkapohjainen ranta ja soutuvene.

Kun valitset Villa Helmeä lomakohteeksi, tulee ottaa huomioon. Mökin ikä 21v. josta 10 vuotta vuokrakohteena. Kulutuksen jälkiä on. Siivous kuitenkin suoritetaan huolella, meidän omasta toimesta. Prioriteetti 1. puhtaat ja hygieeniset altaat ja vedet saapuessasi. Sen jälkeen vesien hygienia riippuu käyttäjistä.

Liikkumaan useiden lomatilan aktiviteettien Rentoutumaan.fi • Leppoisaa lomaa Sinulle!

 

Poreallas

Villa Helmen porealtaassa on yksi makuupaikka ja 5+1 istumapaikkaa. Altaassa on kaksihierontapumppua, eli osa kylpijöistä voi nauttia lämpimästä vedestä ilman hierontaa vaikka toiset haluaisivat tehokkaat hieronnat kropalle.  Poreallas on aina huollettu ennen lomanne alkua.  Vuokrauksen yhteydessä saat ohjeet, kuinka vesi pysyy kylpyraikkaana koko loman ajan.  Tämä allas on muita altaitamme herkempi suodattimien likaantumiselle. Ohjeet kannattaa ottaa todesta, niin koko loma sujuu mukavasti poreiden parissa.