Varaa mökki tästä

PikkuVilla Mutteri

PikkuVilla Mutteri, pieni vuokramökki järvenrannalla, valmistui vuonna 2011. Erikoisen, 8-kulmaisen, muotonsa vuoksi rakentamista seuranneet asiakkaat nimesivät huvilan jo rakennusvaiheessa Mutteriksi, jonka muokkaisimme muotoon PikkuVilla Mutteri.

Asiakaspalautteen mukaan:

  • Kompaktissa paketissa kaikki mitä rentouttavalta lomalta voi vaatia.
  • Söpö ja tunnelmallinen.

Vain muutaman askeleen päässä ovelta  ihana led-valoin ja hyvin hieronnoin varusteltu  ulkoporeallas, jonne voi pulahtaa  ympäri vuoden. Altaassa 1 makuupaikkaa ja 4 istumapaikkaa.

Oma ranta on terassilta vain 30m päässä. Kaisla ja Aallon tapaan myös PikkuVilla Mutterissa on rinnepiha rantaan saakka.

Pinta-alaa Mutterilla on 30 m2 + parvi, jonne pääsee tukevia rappuja pitkin.

Mutterissa on nukkumatilaa ja petivaatteet neljälle. Parvella on kaksi 120 cm leveää runkopatjaa. Alakerrassa 190cm pitkä ja 99cm leveä sohva, josta vuode yhdelle nukkujalle.

Keittiö, jossa on kaikki tarpeellinen tekniikka ja astiasto.

Ilmalämpöpumppu ja lattialämmitys takaavat tähän mökkiin takuuvarman lämmön.

Rannan läheisyys ja maasto aiheuttaa omat haasteensa käymälän valintaan. SisäWC:ksi tähän PikkuVillaan valitsimme Kaislan tapaan  https://separett.com/fi/fi/erottelevat-kuiv , erotteleva, tuulettava ja näin ollen hajuton kuivakäymälä.

Tunnelman luojana Mutterissa on bionestettä käyttävä desing-takka. Samassa rakennuksessa yllättävän tilava sähkösauna, miellyttävät löylyt antavalla Harvia Kivi-kiukaalla.

Mutteriin lemmikit ovat tervetulleita, kuten muihinkin mökkeihimme.

Vinkkejä mökin valintaan:

  • yhden koiran ja/tai keskikokoa pienemmän koiran kanssa matkaava viihtyy Mutterissa.
  • useamman tai isojen koirien kanssa lomaileva voi valita Aallon, Kaislan tai Helmen
  • runsaiden matkatavaroiden kanssa lomailevalle Mutterissa saattaa olla niukasti säilytystilaa, varsinkin, jos rappusten nouseminen ei terveydellisistä syistä ole mahdollista. 10/2018 uudistunut Kaisla on täydellisen em. tarpeisiin.

 

Poreallas

Myös tämän kohteen altaalta vaadimme luotettavuutta ja kestävyyttä.

Mutterin ulkoporeallas on vuoden 2017 mallinen Wellis Venus. Yhden makuupaikan ja 4-5 istumapaikan allas pitää loistavasti lämmön pitkänkin poreilun aikana.  Vedenrajassa kiertää LED-valot, jotka tuovan ylellistä nautintoa iltahämärän ja yön poreiluun.

Allas on aina huollettu ja täytetty puhtaalla vesijohtovedellä ennen uusia vuokralaisia ja ohjeet hyvään kylpyhygieniaan ja asianmukaiseen käyttöön saat varauksen yhteydessä.