Varaa mökki tästä

PikkuVilla Mutteri

Kolmas ympärivuotiseen vuokrakäyttöön tarkoitettu huvila valmistui 2012. Erikoisen, 8-kulmaisen, muotonsa vuoksi rakentamista seuranneet asiakkaamme nimesivät huvilan jo rakennusvaiheessa PikkuVilla Mutteriksi.  Ihanteellinen pariskunnalle tai kahdelle, tai 3-4 henkiselle perheelle. Saamamme palautteen mukaan PikkuVilla Mutterissa on kompaktissa paketissa kaikki mitä rentouttavalta lomalta voi vaatia.

Oma ranta on terassilta vain 30m päässä ja  kesäisin terassilla nautit auringosta lähes koko päivän. Kaisla ja Aalton tapaan myös PikkuVilla Mutterissa on rinnepiha rantaan saakka.

Pinta-alaa Mutterilla on 30 m2 + parvi, jonne pääsee tukevia rappuja pitkin. Mutterissa on nukkumatilaa ja petivaattet max kuudelle, mikäli oma mukavuudenhalu antaa siihen myöden. Alakerran sohvasta saa 140 cm leveän vuoteen.  Parvella on kaksi 120 cm leveää jalatonta runkopatjaa.  Keittiö, jossa on kaikki tarpeellinen tekniikka ja astiasto kuudelle hengelle. Ilmalämpöpumppu ja lattialämmitys takaavat tähän mökkiin takuuvarman lämmön. Tunnelmaluojana Mutterissa bionestettä käyttävä desing-takka.  Samassa rakennuksessa tilava sähkösauna  ja terassilla tietenkin  ihana led-valoin ja hyvin hieronnoin varusteltu  ulkoporeallas, jonne voi pulahtaa  ympäri vuoden. Altaassa kaksi makuupaikkaa ja kolme istumapaikkaa.

Rannan läheisyys ja maasto aiheuttaa omat haasteensa käymälän valintaan. SisäWc:ksi tähän PikkuVillaan valitsimme  Kaislan tapaan Separett Villa 9000, joka on  tuulettava, erotteleva käymälä.

Poreallas

Myös tämän kohteen altaalta vaadimme luotettavuutta ja kestävyyttä. Alaskan pakkasissa testatut amerikkalaiset Sunbelt-altaat voivat taata pitkää ikää kovassakin käytössä.

Tämä allas on Sunbelt Trend-sarjan  Malta, kahden makuupaikan ja kolmen istumapaikan allas. Hierontasuutimien määrällä ei ole liioiteltu, vaan muutamalla miellyttävästi pyörivällä suuttimella saat hyvät hieronnat.  Vedenrajassa kiertää LED-valot, jotka tuovan ylellistä nautintoa iltahämärän ja yön poreiluun. Tähän ja muihinkin voit tutustua www.propatio.fi

Allas on aina huollettu ja täytetty puhtaalla vesijohtovedellä ennen uusia vuokralaisia ja ohjeet hyvään kylpyhygieniaan ja asianmukaiseen käyttöön saat varauksen yhteydessä.