Varaa mökki tästä

PikkuVilla Mutteri

PikkuVilla Mutteri valmistui vuonna 2012. Erikoisen, 8-kulmaisen, muotonsa vuoksi rakentamista seuranneet asiakkaat nimesivät huvilan jo rakennusvaiheessa PikkuVilla Mutteriksi.

Asiakaspalautteen mukaan:

  • Kompaktissa paketissa kaikki mitä rentouttavalta lomalta voi vaatia.
  • Söpö ja tunnelmallinen.

Oma ranta on terassilta vain 30m päässä ja  kesäisin terassilla nautit auringosta lähes koko päivän. Kaisla ja Aalton tapaan myös PikkuVilla Mutterissa on rinnepiha rantaan saakka.

Pinta-alaa Mutterilla on 30 m2 + parvi, jonne pääsee tukevia rappuja pitkin.                                Mutterissa on nukkumatilaa ja petivaatteet viidelle. Alakerran sohvasta saa 140 cm leveän vuoteen. Parvella on kaksi 120 cm leveää jalatonta runkopatjaa.

Keittiö, jossa on kaikki tarpeellinen tekniikka ja astiasto.                                                                               Ilmalämpöpumppu ja lattialämmitys takaavat tähän mökkiin takuuvarman lämmön.                    Rannan läheisyys ja maasto aiheuttaa omat haasteensa käymälän valintaan. SisäWC:ksi tähän PikkuVillaan valitsimme  Kaislan tapaan Separett Villa 9000, joka on  tuulettava, erotteleva käymälä.

Tunnelman luojana Mutterissa on bionestettä käyttävä desing-takka.  Samassa rakennuksessa tilava sähkösauna  ja terassilla tietenkin  ihana led-valoin ja hyvin hieronnoin varusteltu  ulkoporeallas, jonne voi pulahtaa  ympäri vuoden. Altaassa 1 makuupaikkaa ja 4 istumapaikkaa.

Mutteriin lemmikit ovat tervetulleita, kuten muihinkin mökkeihimme.

Vinkkejä mökkin valintaan:

  • yhden koiran ja/tai keskikokoa pienemmän koiran kanssa matkaava viihtyy Mutterissa.
  • useamman tai isojen koirien kanssa lomaileva voi valita Aallon, Helmen tai uudistuneen Kaislan
  • runsaiden matkatavaroiden kanssa lomailevalle Mutterissa saattaa olla niukasti säilytystilaa, varsinkin, jos rappusten nouseminen ei terveydellisistä syistä ole mahdollista. 10/2018 uudistunut Kaisla on täydellisen em. tarpeisiin.

 

Poreallas

Myös tämän kohteen altaalta vaadimme luotettavuutta ja kestävyyttä.

Mutterin allas on vuoden 2017 mallinen Wellis Venus. Yhden makuupaikan ja 4-5 istumapaikan allas pitää loistavasti lämmön pitkänkin poreilun aikana.  Vedenrajassa kiertää LED-valot, jotka tuovan ylellistä nautintoa iltahämärän ja yön poreiluun. Tähän ja muihinkin voit tutustua www.propatio.fi

Allas on aina huollettu ja täytetty puhtaalla vesijohtovedellä ennen uusia vuokralaisia ja ohjeet hyvään kylpyhygieniaan ja asianmukaiseen käyttöön saat varauksen yhteydessä.