Varaa mökki tästä

Villa Aalto

Villa Aalto, meidän toimintamme aloittanut,  ulkoporeammemökki 1. Villa Aalto on niinikään lämminhenkinen,  90-lukulainen, ja on tuon ajan mukaisesti paneloitu. Lisäksi on 20 m2 saunaosasto, jonne on käynti terassin kautta sekä 30 m2 katettu terassi järvelle päin. Pihapiiristä löytyy grillikatos, jossa grilliherkut paistuvat  kätevästi kaasu- tai hiiligrillillä. Pihakeinussa voit nauttia Toisveden aaltoja ihaillen.

Huvilassa on makuuhuone, jossa kaksi 80 cm vuodetta ja 120cm parvisänky. Olohuoneen makuusyvennyksestä löytyy parivuode.  Huvila kuuluu paikalliseen vesijohtoverkostoon ja juomavettä ei tarvitse ostaa. Keittiö on hyvin varusteltu ja ruokaa voi laittaa sähköhella/-uunin lisäksi Tulikivi-puuhellalla ja leivinuunissa. Tupa lämpiää ilmalämpöpumpulla  sekä varaavalla Tulikivi-takalla. Varalla seinäpatterit koville pakkasille.

Huvilalla on normaali vesiWC.  Sauna lämpiää puukiukaalla, jota lämmitetään pukutilan puolelta. Saunatiloihin kuljetaan laajan ulkoterassin kautta, jonka reunalta pääsee pulahtamaan ulkoporekylpyyn. Pukutiloissa lattialämmitys. Ulkoporeallas, ulkoporeamme, palju, ”rakkaalla lapsella on monta nimeä”.  Porealtaan lämpötila on 38,5C°, mutta säädettävissä aina 40C° saakka.

Piha on rinnettä koko matkalta rantaa kohden, ja rantaan pääsee puisia askelmia pitkin. Toisveteen uskaltaa rannasta pulahtaa niin nuori kuin vanhakin vesipeto. Lähellä luoto, ja sen rantakallioilla voi ottaa aurinkoa tai vaikkapa narrata pikkukaloja.

Aalto soveltuu parhaiten 2-5 hengen lomailuun. Lemmikit sallittuja, mutta oma makuupeitto tai vastaava mukaan.

Aaltoa valitessa otathan huomioon. Ikää 30v, paneloinnit, ikkunat, ovet ja lattia alkuperäiset. Kulutuksen jälkiä. Siisteys on eri asia kuin ikä ja kuluminen. Siivous suoritetaan huolella omasta toimesta. Prioriteetti 1. puhdas ja hygieeninen ulkoporeallas saapuessa. Sen jälkeen veden hygieenisyyteen vaikuttaa oma toimintanne.

Poreallas

Villa Aallon poreallas on  Sunbelt Hurricanessa on yksi makuupaikka ja neljä istumapaikkaa.  Tunnelmaa luovat led-valot, joiden värin voit itse valita. Kaikki suuttimet ovat ns. pyöriviä suuttimia, jotka takaavat miellyttävän hieronnan. Makuupaikan hieronta aaltoilee jaloista hartioihin. Uimahalleista tuttuja pistäviä vesisuihkuja et tästä altaasta löydä!

Allas on aina ennen tuloasi huollettu ja vesi valmiiksi lämmintä,  valmiina ihanaan rentoutumiseen.  Altaassa käytetään vedenhoitoaineita, joten sama vesi on kylpykelpoista koko lomasi ajan. Ohjeet saata varauksen yhteydessä, mutta tässä muutama vinkki. Seuraavia ohjeita noudattamalla voit itse vaikuttaa kylpynautintoon:

  • Peseydy aina huolellisesti ennen altaaseen menoa
  • Altaaseen ei saa lisätä vaahtoja eikä muita pesu- tai kylpyaineita
  • Altaaseen ei saa kaataa juomia eikä muutakaan sinne kuulumatonta, tupakan tuhka likaa veden
  • Altaassa saa käyttää ainoastaan ihonmyötäisiä uima-asuja, ei uima- tai muita shortseja.

Veden lämpötila on säädettävissä 26-40 asteiseksi oman mieltymyksesi mukaan.