Villa Keituri

Majoitu kuin mökillä, mutta palveluiden äärellä Virtain keskustan tuntumassa. Monet ulkoilumahdollisuudet aivan kävelymatkan päässä. Jäähalli ja ulkojää, valaistu latuverkosto.

Ulkoilu jälkeen rentoutumaan saunaan ja lämpimään ulkoporealtaaseen.

Tällä hetkellä tarjolla yksi huoneisto, jossa jopa 10 henkilöä majoittuu ihan omassa rauhassa. Saunatilat alakerrassa, jotka vapaasti käytettävissä klo 8-24 välisenä aikana. Huoneistossa iso keittiö yhteiseen ruuanlattoon, iso olohuone parvekkeella. Kolme makuuhuonetta. Mh1, jossa parivuode ja 80cm vuode. Mh2 kaksi 80cm vuodetta. Mh3 kolme 80cm vuodetta, olohuoneessa vuodesohva.

Viikonlopun varauksen voit tehdä varauslinkin kautta tai ottamalla minuun yhteyttä.

Arkilomista voit tiedustella sähköpostitse villakeituri@gmail.com. Hinnoittelu edullisesti, henkilömäärän mukaan.

 

Kevään 2019 aikana tarjonta laajenee, jolloin vuokrattavissa kaksi lähekkäin olevaa huoneistoa jopa 20 henkilöä siältävien ystävien, tuttavaperheiden ja sukujen yhteiseksi, rennoksi tapaamispaikaksi keskellä Suomea, jonne on helppo saapua.

 

Silloin kahdessa huoneistossa on yhteensä 7 makuuhuonetta, joissa 20 vuodepaikkaa. Kaksi isoa keittiötä, keittiöstä erillinen iso ruokailutila 24 ruokailijalle. Kaksi olohuonetta, joissa molemmissa takka tunnelman luojaksi. Käytössä saunatilat sekä ulkoporeallas.

Vuokraus mökkiemme tapaan pe klo 14- su klo 17. Hinta 790€.

Ennakkokyselyt voi lähettää villakeituri@gmail.com. Kuvia ja tekstejä päivitetään kuukausittain.

 

Porealtaan käyttö klo 8-24 välisenä aikana.

 

Isolla, rauhallisella tontilla sijaitseva Villa Keituri on vain 1 km päässä Virtain keskustasta. 400m kävelymatkan päässä sijaitsevat lukuisat liikunta-ja ulkoilupaikat. Mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.

 

Villa Keituriin ei lemmikit ole sallittuja.

 

Villa Keiturin sijainti asuinalueen tuntumassa rajoittaa ulkoporealtaan käyttöä, jonka käyttö on rajoitettu klo 8-24 väliselle ajalle ja ulkona ei saa musikkilaitteita käyttää.

 

Mikäli haluat saunoa ja poreilla läpi yön tutustu mökkitarjontaamme. Jo 10 vuoden ajan ulkoporealtaallisten mökkien vuokrausta. Mökit sijaitsevat Toisvesi- järven rannalla, 13 km keskustasta Alavudelle päin.

www.nettimokki.com/virrat/519/

www.nettimokki.com/virrat/520/

www.nettimokki.com/virrat/4719/

ww.nettimokki.com/virrat/5337/ , ulkouima-altaalla iso 16 hengen mökki