Pappilan puoli

Kodinomaista majoitusta isollekin perheelle tai ryhmälle.  Vain 1 km päässä keskustasta, rauhallisella alueella.
11 hengen huoneisto Pappilan Puoli kahdessa kerroksessa, rakennuksen keskimmäisessä ja ylimmässä kerroksessa. Ei sovellu liikuntarajoitteisille.
  • Iso olohuone kahdella sohvalla, kaapelitv
  • Keittiö, jossa kaikki tarpeellinen ruuanlaittoon
  • Suihku ja kaksi wc:tä
  • Makuuhuone, jossa 160cm parivuode ja 80cm vuode
  • 2 kpl makuuhuoneita, joissa molemmissa kaksi 80cm vuodetta
  • Ylimmässä kerroksessa makuuhuone, jossa 160cm parivuode ja kaksi 80cm vuodetta

Vuorokausihinta 80€/ 2 hlöä + 20€ lisählö. Jatkovuorokaudet -20%. Sisältää liinavaatteet, pyyhkeet ja siivouksen, sekä  saunan  aamuin tai illoin, joustavasti sopimuksen mukaan riippuen asiakkaiden määrästä. Saapuminen klo 15 jälkeen, luovutus klo 12 mennessä.

EXTRA rentoutuminen lomaan: infrapunasauna ja ulkoporeallas. Ajat sovitaan etukäteen asiakkaiden määrästä riippuen.  Ulkoporeallas käytettävissä klo 8-23 välisenä aikana. Mikäli haluatte poreilla myös yöaikaan, voitte katsoa vaihtoehdon mökeistämme , joissa ei aika rajoitteita.

Huoneistoihin ei lemmikit ole sallittuja.                                                                                                                      Näin ollen allergiset henkilöt voivat valita ulkoporeallas- loma kohteeksi Villa Keiturin mökkiemme sijaan , joihin on lemmikit sallittuja.

Villa Keituri sijaitsee rauhallisella asuinalueella vain 400m päässä monista ulkoiluaktiviteeteista. Mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.

Vapaiden aikojen tiedustelu ja varaukset  villakeituri@gmail.com tai 0408414791