Aktiiviloma ja rentoutumista

Toisveden itärannalla on tällä hetkellä neljä vuokrattavaa huvilaa.

Huviloista  Villa Kaisla sijaitsee rauhallisella paikalla erillään muista, pienen puron takana.  Villa Aalto ja PikkuVilla Mutteri ovat hieman lähempänä toisiaan, mutta maaston vaihtelevuuden vuoksi näköyhteyttä näiden huviloiden välillä ei ole. Isoin huvila Villa Helmi sijaitsee n. 150 m päässä rannasta, joten saunasta ei järviveteen pääse pulahtamaan, mutta terassilla olevaan uima-altaaseen kylläkin.  Villa Helmestä on järvinäköala Toisvedelle ja rannassa Helmen lomailijoille on oma uimaranta, nuotiopaikka ja soutuvene.

Huvila-alueen läheisyydestä löytyy  paljon aktiviteetteja niin lasten, lapsenmielisten ja aikuisten käyttöön.  Lisäinfoa  aktiviteetit- välilehdellä.

Huviloilla on omat uimarannat, joista pääsee kuivan kesän aikana kahlaamalla rannan läheisyydessä olevalle luodolle, ja luodon kallioilta voi mato-onkia pikkukaloja grillattavaksi. Talvella jäälle pääsee myös ajelemaan vuokrattavalla moottorikelkalla. Kesällä Toisveteen voi tutustua soutaen tai 5 hv perämoottorin avustuksella. Tervetuloa lomalle, jossa voi liikkua ja rentoutua!

 

Virtain keskustan tuntumassa sijaitseva Villa Keituri tarjoaa lomailua pikkukaupungin lämpimässä tunnelmassa.

Villa Keituri sijaitsee rauhallisella asuinalueella vain 400m päässä monista ulkoiluaktiviteeteista. Mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.