Esittely

Tervetuloa upean Toisveden järvimaisemiin ja pikkukaupungin tunnelmaan Virroille !

Perhemme  vuokraa  tällä hetkellä neljää erikokoista, hyvinvarusteltua mökkiä Virtain Liedenpohjassa Toisvesi-järven länsirannalla. Vesaniemen tila on vuosikymmenten saatossa kasvattanut niin lypsykarjaa, sikoja kuin lampaitakin. 2000- luvun maatalouden murroksessa tila on luopunut maataloudesta. Halu panostaa kotimaan matkailuun, ihmisten rentoutumiseen ja hyvinvointiin on ottanut yhä enemmän jalansijaa. Ja tällä hetkellä matkailu on pääelinkeinomme.

Pyrimme kehittämään  lomatilaa edelleen, kohti aktiivista ja rentouttavaa lomailua.

Vesaniemen lomatilan kohteet:

Lomatilan neljä mökkiä sijaitsevat mukavasti toisistaan erillään.  Mökiltä ei ole näköyhteyttä toisen mökin pihamaalle. Kuitenkin ajettelisin niin, että saatat tuntea turvallisuutta kun lähettyvillä on muitakin lomailijoita.

Villa Aalto on toiminut aiemmin vakituisena asuntona. Vuokrakäyttöön Aalto otettiin vuonna 2006. Tämä Villa Aalto on toiminut uranuurtajana poreallasmökkien vuokrauksessa Virroilla ja Pirkanmaalla. Ensimmäinen ulkoporellas hankittiin 2007 ja siitä lähtien olemme luottaneet laadukkaisiin USA-altaisiin.

Villa Kaisla talvivarusteltiin kesällä 2009, ja samalla kertaa terassin reunalle upotettiin ulkoporeallas ja alunperin ulkohuussilla varusteltu mökki sai kylpyhuoneeseensa ekologisen  kuivakäymälän, Separett Villan. Sisäpinnat kalusteineen ja sauna uusittiin 2018.

PikkuVilla Mutteri on valmistunut elokuussa 2011. Nimensä se on saanut, asiakkaiden ehdotuksen mukaan, erikoisen muotonsa ansiosta. PikkuVilla Mutteri on kodan muotoinen 8-kulmainen hirsirakennus. Kompakti Mutteri  on täysin talviasuttava ja kaikin mukavuuksin varusteltu. Rantaan matkaa on vain 30m, joka vaikutti toiletin valintaan. Myös PikkuVilla Mutterissa  on Kaislan tapaan Separett Villa, erotteleva käymälä.

Villa Helmi on valmistunut vuonna 2002 vakituiseksi asunnoksi, joka on muutettu vuokrakäyttöön vuoden 2013 aikana. 200 m² tilaa, vuodepaikat 16:lle,  kaksi isoa  TV:tä,  sekä iso aurinkoinen piha takaavat viihtymisesi. Ulkoporealtaan lisäksi Villa Helmessä pääsee myös uimaan. Terassiin upotettu  uima-allas on lämpimänä ympäri vuoden. Talvellakin 27-30 °C.  Yli -17 °C pakkasten jatkuessaan pidempään laskee lämpötilaa 25-27°C:een.

Huoneistot Virtain keskustassa:

Olitpa ohikulkumatkalla, lyhyellä työ- tai vapaa-ajan visiitillä Virroilla tai suunnitelmissa lomailla pidempään, voit valita majoitusvaihtoehdoksi kodinomaisen huoneiston. Villa Keituri on vuonna 1955 valmistunut  Pappila. Kokonaisuudessaan kolmikerroksisessa Villa Keiturissa on kolme asuinhuoneisto.

Alimman kerroksen Ruustinnan tupa, 2-4 hengen majoitukseen oh, keittiö, mh ja wc+suihku

Toinen ja kolmas huoneisto, 9 hengen majoitukseen sopiva Pappilan puoli, sijaitsee rakennuksen toisessa.

Huoneistoihin ei lemmikit ole sallittuja.

Majoitushinta sisältää saunan  käytön.

Villa Keituri sijaitsee 1 kilometrin päässä keskustasta, rauhallisella alueella, jonne yöajan mopo- ja autoralli ei kuulu. 400m päässä Villa Keiturista sijaitsevat  mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.