Esittely

Tervetuloa maaseutumaisemiin ja pikkukaupungin tunnelmaan Virroille!

Vuokraamme neljää erikokoista, hyvinvarusteltua mökkiä Virtain Liedenpohjasta Toisvesi-järven rannalla sekä kahta huoneistoa Virtain keskustasta, aivan Virtain laivarannan lähettyvillä.

Liedenpohjan kohteet:

Villa Aalto on toiminut aiemmin vakituisena asuntona, nykyiseen loistoonsa huvila on puhjennut useiden  investointien kautta. Tähän mökkiin hankimme ensimmäisen ulkoporealtaan jo vuonna 2007. Viimeksi uusittiin koko saunaosasto toukokuussa 2012 ja keittiö uusittu tammikuussa 2015.

Villa Kaisla talvivarusteltiin kesällä 2009, ja samalla kertaa terassin reunalle upotettiin ulkoporeallas ja alunperin ulkohuussilla varusteltu mökki sai kylpyhuoneeseensa modernin erottelevan kuivakäymälän, Separett Villan. Keittiö ja sauna uusittu 2014.

PikkuVilla Mutteri on valmistunut elokuussa 2011. Nimensä se on saanut, asiakkaiden ehdotuksen mukaa, erikoisen muotonsa ansiosta. PikkuVilla Mutteri on kodan muotoinen 8-kulmainen hirsirakennus. Se on täysin talviasuttava, kaikin mukavuuksin varusteltu. Rantaan matkaa on vain 30m, joka vaikutti toiletin valintaan. Myös PikkuVilla Mutterissa  on Kaislan tapaan Separett Villa, erotteleva käymälä.

Villa Helmi on valmistunut vuonna 2002 vakituiseksi asunnoksi, joka on muutettu vuokrakäyttöön vuoden 2013 aikana. 200m2 tilaa, vuodepaikat 14:lle,  kaksi isoa nykytekniikalla varustettua TV:tä,  sekä iso aurinkoinen piha takaavat viihtymisesi. Ulkoporealtaan lisäksi Villa Helmessä pääsee myös uimaan ihka oikeaan uima-altaaseen, ympäri vuoden tottakai!

Keskustakohteet:

Monien mahdollisuuksien Villa Keituri !

Huoneistomajoitusta Pohjois-Pirkanmaalla, Virtain keskustassa. Olitpa ohikulkumatkalla, lyhyellä työ- tai vapaa-ajan visiitillä Virroilla tai suunnitelmissa lomailla pidempään, voit valita majoitusvaihtoehdoksi kodinomaisen huoneiston. Villa Keituri on vuonna 1955 valmistunut  Pappila. Kokonaisuudessaan kolmikerroksisessa Villa Keiturissa on kolme asuinhuoneistoa, joista yhdessä asumme itse.

Alimmassa, pihan tasolla olevassa kerroksessa, on pienempi huoneisto,Ruustinnan tupa. Iso saunaosasto vilvoittelu- ja takkahuoneineen, soutulaite ja kuntokeskus levypainoilla pieneen saunahien irtiottoon.  EXTRAA rentouttavaan lomanviettoon tarjoaa kolmen hengen Saunatar- infrapunasauna ja 5-6 hengen ulkoporeallas.

Toinen huoneisto, 11 hengen majoitukseen sopiva Pappilan puoli, sijaitsee rakennuksen toisessa ja kolmannessa kerroksessa.

Huoneistoihin ei lemmikit ole sallittuja. Näin ollen allergiset henkilöt voivat valita ulkoporeallas- loma kohteeksi Villa Keiturin, mökkiemmee sijaan, joihin  lemmikit ovat sallittuja.

Majoitushinta sisältää perinteisen saunan käytön.

Infrapunasauna ja ulkoporeallas huoneistojen asiakkaille 5€/ hlö/saunakerta. (alle 12v. lapset ilmaiseksi vanhempiensa kanssa)

Villa Keituri sijaitsee 1 kilometrin päässä keskustasta, rauhallisella alueella, jonne yöajan mopo- ja autoralli ei kuulu. 400m päässä Villa Keiturista sijaitsevat  mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.