Esittely

Tervetuloa laajan Toisvesi- järven maisemiin Virroille !

18. vuosi meneillään lomamökkivuokrausta Virtain Liedenpohjassa, Toisvesi-järven länsirannalla, Vesaniemen tilalla. Vuosikymmenten saatossa on tilalla hoidettu niin lypsykarjaa, sikoja kuin lampaitakin. 2000- luvun maatalouden murroksessa tila on luopunut maataloudesta. Halu panostaa kotimaan matkailuun, ihmisten rentoutumiseen ja hyvinvointiin on ottanut yhä enemmän jalansijaa. Ja tällä hetkellä matkailu on pääelinkeinomme.

Kehitämme lomatilaa edelleen, kohti aktiivista ja rentouttavaa lomailua.

Vesaniemen lomatilan kohteet:

Lomatilan neljä mökkiä sijaitsevat samalla alueella, mutta mukavasti toisistaan erillään.  Mökiltä ei ole näköyhteyttä toisen mökin pihamaalle. Mutta luulenpa, että saatat tuntea turvallisuutta kun lähettyvillä on muitakin lomailijoita. Asumme ja työskentelemme mökkialueella päivittäin, joten apu on nopeasti paikalla ja talvella tiet hoidetaan aina tarpeen vaatiessa.                                                  Lähes 20 vuotta vuokramökkiyrittäjänä on opettanut käytännöt ja voit viettää rauhallista lomaa tilallamme.

Villa Aalto on toiminut aiemmin vakituisena asuntona. Vuokrakäyttöön Aalto otettiin vuonna 2006. Tämä Villa Aalto oli  ensimmäinen ulkoporeallasmökki Virroilla ja koko Pirkanmaalla.

Villa Kaisla toimi 2005-2008 vain kesämökkinä. Kaisla talvivarusteltiin  2009, ja samalla kertaa terassin reunalle upotettiin ulkoporeallas ja alunperin ulkohuussilla varusteltu mökki sai kylpyhuoneeseensa ekologisen  kuivakäymälän, Separett Villan. Vanhin mökkimme on useiden remonttien kautta saanut tunnelmallisen luonteensa.

PikkuVilla Mutteri on valmistunut elokuussa 2011. Nimensä se on saanut, asiakkaiden ehdotuksen mukaan, erikoisen muotonsa ansiosta. PikkuVilla Mutteri on kodan muotoinen 8-kulmainen hirsirakennus. Kompakti Mutteri  on myös täysin talviasuttava ja kaikin mukavuuksin varusteltu. Rantaan matkaa on vain 30m, joka vaikutti toiletin valintaan. Myös PikkuVilla Mutterissa  on Kaislan tapaan Separett Villa, erotteleva käymälä.

Villa Helmi on valmistunut vuonna 2002 vakituiseksi asunnoksi, joka on muutettu vuokrakäyttöön vuoden 2013 aikana. 200 m² tilaa, vuodepaikat 16:lle,  kaksi isoa  TV:tä,  sekä iso piha takaavat viihtymisesi. Helmen SE JUTTU on uima-allas ulkona, lämpimänä ympäri vuoden. Talvellakin 27-30° asteisena. Vastavirtakoneiston ansiosta myös aikuinen voi oikeasti uida. Sekä ulkoporeallas lämpimässä vedessä istuskeluun. 5 paikkaa hieronnoilla, 2 ilman.

rentoutumaan.fi | Facebook

Vesaniemen lomatila (@rentoutumaan) • Instagram-kuvat ja -videot

 

Frisbeegolfrata ja golfkenttä

Vuosien rakentamisen ja uudistamisen myötä, 2022 kentät saivat lopullisen muotonsa. 18. väyläinen AA1 -luokiteltu frisbeegolfkenttä ja taitoa vaativa golfkenttä nyt mökin vuokranneille veloituksetta käytössä. Muille maksullinen.

Frisbeegolf ja Golf Vesaniemi | Facebook

Frisbeegolfrata Vesaniemi FBG (@frisbeegolf_vesaniemi) • Instagram-kuvat ja -videot

Huoneistot Virtain keskustassa:

Olitpa ohikulkumatkalla, lyhyellä työ- tai vapaa-ajan visiitillä Virroilla tai suunnitelmissa lomailla pidempään, voit valita majoitusvaihtoehdoksi kodinomaisen huoneiston. Villa Keituri on vuonna 1955 valmistunut  Pappila. Kokonaisuudessaan kolmikerroksisessa Villa Keiturissa on kolme asuinhuoneisto.

Alimman kerroksen Ruustinnan tupa, 2-4 hengen majoitukseen oh, keittiö, mh ja wc+suihku

Toinen ja kolmas huoneisto, 9 hengen majoitukseen sopiva Pappilan puoli, sijaitsee rakennuksen toisessa.

Huoneistoihin ei lemmikit ole sallittuja.

Majoitushinta sisältää saunan  käytön.

Villa Keituri sijaitsee 1 kilometrin päässä keskustasta, rauhallisella alueella, jonne yöajan mopo- ja autoralli ei kuulu. 400m päässä Villa Keiturista sijaitsevat  mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.