Esittely

Tervetuloa laajan Toisvesi- järven maisemiin Virroille !

Pohjoinen Pirkanmaa, Virtain Liedenpohja, Toisvesi-järven länsiranta ja Vesaniemen tila. Vuosikymmenten saatossa on tilalla hoidettu niin lypsykarjaa, sikoja kuin lampaitakin. 2000- luvun alun maatalouden murroksessa tila luopui maataloudesta. Halu panostaa kotimaan matkailuun, ihmisten rentoutumiseen ja vapaa-ajan viettoon on ottanut yhä enemmän jalansijaa. Ja tällä hetkellä matkailu on pääelinkeinomme. Keväällä 2024 takana on 19. vuotta vuokramökkiyrittäjänä.

Vesaniemen lomatilan kohteet:

Lomatilan neljä mökkiä; Villa Aalto,  Villa Kaisla,  PikkuVilla Mutteri  ja Villa Helmi sijaitsevat samalla alueella, mutta mukavasti toisistaan erillään.  Kolme ensimmäistä aivan rannalla ja Villa Helmi 150m päässä rannalta, siksi Helmessä onkin aina lämmin ulkouima-allas. Mökiltä ei ole näköyhteyttä toisen mökin pihamaalle. Tutustu mökkeihin, ja löydä suosikkisi.

Miksi meille ?

  • Kaikki tiet vievät Rentoutumaan. 120 km Tampereelta, 90 km Seinäjoelta ja 125 km Jyväskylästä.  Kantatie 66 varrella, vain 600m hiekkatietä.
  • Itse asumme ja työskentelemme mökkialueella päivittäin, joten apu on paikan päällä tarvittaessa. Talvella tiet hoidetaan aina säätilan mukaan.
  • Lähes 20 vuotta vuokramökkiyrittäjänä on opettanut käytännöt ja voit viettää rauhallista lomaa tilallamme.
  • Huollamme ja siivoamme itse mökit ja alueet
  • Porealtaista puhutaan kaikenlaista, mutta meille altaiden hygienia on prioriteetti Nro 1.  Altaat on aina huollettu, puhtaalla vedellä täytetty ja priimakunnossa saaapuessanne.

rentoutumaan.fi | Facebook

Vesaniemen lomatila (@rentoutumaan) • Instagram-kuvat ja -videot

 

Frisbeegolfrata ja golfkenttä

Vuosien rakentamisen ja uudistamisen myötä, 2022 kentät saivat lopullisen muotonsa. 18. väyläinen AA1 -luokiteltu frisbeegolfkenttä ja taitoa vaativa golfkenttä nyt mökin vuokranneille veloituksetta käytössä. Muille maksullinen.

Frisbeegolf ja Golf Vesaniemi | Facebook

Frisbeegolfrata Vesaniemi FBG (@frisbeegolf_vesaniemi) • Instagram-kuvat ja -videot

Huoneistot Virtain keskustassa:

Olitpa ohikulkumatkalla, lyhyellä työ- tai vapaa-ajan visiitillä Virroilla tai suunnitelmissa lomailla pidempään, voit valita majoitusvaihtoehdoksi kodinomaisen huoneiston. Villa Keituri on vuonna 1955 valmistunut  Pappila. Kokonaisuudessaan kolmikerroksisessa Villa Keiturissa on kolme asuinhuoneisto.

Alimman kerroksen Ruustinnan tupa, 2-4 hengen majoitukseen oh, keittiö, mh ja wc+suihku

Toinen ja kolmas huoneisto, 9 hengen majoitukseen sopiva Pappilan puoli, sijaitsee rakennuksen toisessa.

Huoneistoihin ei lemmikit ole sallittuja.

Majoitushinta sisältää saunan  käytön.

Villa Keituri sijaitsee 1 kilometrin päässä keskustasta, rauhallisella alueella, jonne yöajan mopo- ja autoralli ei kuulu. 400m päässä Villa Keiturista sijaitsevat  mm. Virtain laivaranta, jossa yleinen uimaranta hyppytorneineen, ihana rantapuisto ja pienvenesatama sekä laivalaituri, jonne höyrylaiva s/s Tarjanne risteilee aina Tampereelta saakka, on risteillyt jo reilun 100 vuoden ajan. Rannalla myös kesäravintola Baarpuuri monine herkkuruokineen. Saman 400m päässä myös urheilukenttä, pururata, tennis- ja beachvolley-kentät. Talvella samalla alueella tarjolla hiihtoladut, Pukkivuoren laskettelurinne, jäähalli ja ulkojää. Myös Virtain liikuntahalli vain 300m päässä.